Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Pécsi szállodák és wellness hotelek akciós áron

Pécs a Mecsek hegység déli lábánál fekszik, Baranya megye székhelye, az ország ötödik legnagyobb városa. Valószínüleg római alapítóinak köszönhetően Pécsen igazi mediterrán hangulat uralkodik. Az idelátogatók a déliesre formált utcákon a szabadtéri éttermek és kávézók között sétálva máris Itáliában érezhetik magukat. A kínálatunkban szereplő 3 és 4 csillagos hotelek Pécsett megbízható minőségű, színvonalas szolgáltatásokkal várják vendégeiket. Keresse a pécsi szállodák akciós ajánlatait, szálljon meg Pécsett hoteleink egyikében. Foglaljon hotelszobát már most a pécsi szállodákba a HotelTelNet ajánlásával!

Pécs a Mecsek hegység déli lábánál fekszik, Baranya megye székhelye, a hét regionális központ egyike. Az ország ötödik legnagyobb városa. A II. században rómaiak alapították. A korai kereszténységet idéző ókeresztény Mauzóleum IV.századi épülete a város páratlan látnivalója. 1009-ben Szent István püspökséget alapított itt, a székesegyházat többször átépítették, mai neoromán alakja megőrizte a XI. századi altemplomot és a XII.századi templom alaprajzát. A Bazilika közelében a tizenhárom aradi vértanú szobra az országban egyedülálló módon egy helyen látható. Valószínüleg római alapítóinak köszönhetően Pécsen igazi mediterrán hangulat uralkodik. Aki forró nyári napokon végigtekint a Széchenyi téren, a dzsámi fehéren izzó kövein, vagy délutáni-koraesti hangulatban átsétál a déliesre formált Jókai téren, avagy estefelé megfordul a korzón, a Király utca szabadtéri éttermei, kávézói között és megpihen a Színház téri szökőkutak kőpárkányain, máris Itáliában érezheti magát. Számos szabadtéri fesztivál is erősíti a város délies izzását. Pécsről nehéz írni, Pécsre el kell menni és majd a város belénk írja magát örökre.

Pécsi szállodák - hotelek Pécsett:

Hotel Palatinus City Center Pécs A háromcsillagos Hotel Palatinus City Center Pécsett, a város történelmi belvárosban található. A Hotel Palatinus patinás épületében 88 szoba és 6 lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. Pécs városának mediterrán jellegű klímája és Harkány közelsége vonzó utazási célponttá teszi a várost és környékét.

Hotel Pátria Pécs A 3 csillagos Hotel Pátria Pécs városában, a belváros szélén található. A modern szálloda 115 szobával, 1 lakosztállyal és saját parkolóval várja a vendégeket. A Hotel Pátria étterme nemzetközi és magyaros ételeket kínál.

Hotel Ágoston Pécs A 2006-ban nyílt Ágoston Hotel Pécs történelmi belvárosában, a Mecsek lábánál, a várfal szomszédságában található, csendes, nyugodt környezetben. A szálloda két-, három- és négyágyas szobáiban összesen 40 fő részére tud szállást biztosítani. Az Ágoston Hotel étterme a hagyományos magyar ízek mellett tájjellegű ételeket és a nemzetközi konyha remekeit kínálja.

Hotel Kikelet Pécs A 4 csillagos Kikelet Hotel a Mecsek-hegység egyik legszebb részén, közvetlenül Pécs belvárosa fölött, mindössze 5 percnyi autóútra a főtértől található. A csaknem teljesen felújított wellness szálloda légkondicionált, panorámás szobákkal, két étteremmel és saját wellness centrummal várja a vendégeket. 2009-ben a szálloda újabb 30 szobával, konferencia termekkel, borpalotával és szépségklinikával bővül.

Vissza a főoldalra